13 Temmuz 2018 Cuma

elveda

sanırım bu kadarmış.İçimden bir şeyler artık.Zaten yazamıyordum en iyisi bırakmak olduğunu düşündüm .Bu zamana kadar yazdığım saçma sapan şeyleri okuduğunuz için teşekkür ederim.Belki tekrar gelirim ama biraz zor .Zaten yazdıklarım pek değer görüülmüyor o zman niye yazmaya devam etmeliyimki?
Neyse kendinize dikkat edin .Benim serüvenim bu kadar dı......

8 yorum:

  1. Mervenur'cuğum Merhaba,
    Ne çabuk pes ettin böyle. Hepimizin kopuşları oluyor bazen ama bir şekilde dönüyoruz kürkçü dükkanına. Bizler de çok profesyonel paylaşımlar yapmıyoruz hoş. Yazı diliyle sohbet ediyoruz, bilgi alıyoruz, bilgi veriyoruz sadece. Blogumu nasıl geliştirebilirim, takipçi sayımı ve okunma oranımı artırmak için neler yapmalıyım'ın cevapları internet ortamında bolca var. Vakit buldukça ben de takılıyorum buralara. Sana da tavsiye ederim. Yeni paylaşımlarda buluşmak dileğiyle, öpüyorum seni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzgünüm baya geç döndüm :( cevap vermene çok mutlu oldum ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim .Sözlerin sayesinde bırakmama kararı aldım ama 11. sınıfa geçtiğim için çok zor bir dönem olucak ama arada girmeye çalışacağım.Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Olmaz. Bırakmıyoruz sizi.

    Kim dedi saçma diye yazdıklarınıza. Herkes apayrı bir dünya ve her dünyanın bileşimi farklı. Farklı şeyler okumaktan bizi alıkoyamazsınız.


    Devam lütfen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa cidden çok teşekkür ederim :) Büyük ihtimalle bırakmaktan vazgeçtim ,uzun bir düşünmeden sonra ayrılmamam gerektiğini anladım

      Sil
  3. heeeey yaaa daha dün akşam seni düşünüyordum inan kiii. ne zaman ortaya çıkacak diyeee ayrıca biliyorsuun ki çok seviyom yazdıklarınııııı. hadi bi yazı yaz da bu yaz neler yaptığını annat benim içiiiiin lüfteeeen :) bir de yaz şarkılarını yaz sevdiğiiiin :) bir önceki mimin de süperdi ayrıcaaaa onu arada okuyom biliyo sumuuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yayayya çok mutlu oldum öncelikle teşekkür ederim her şey için. Senin isteğin üzerine yaz yazısını yazacağım .Bir iki gün sonra bana tekrardan uğramayı unutma:)

      Sil
  4. ay bak okullara kadar yazarsın sonraaa tatillerde gelirsin kiiii ciciiiş :)

    YanıtlaSil